清秋 发表于 2005-8-5 23:18:26

突然看不到了。。。

スメ|杰斯 发表于 2005-8-5 23:24:14

几个 XX可以证明咩野?

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-8-5 23:24:18

甘多人传送你又5影净系影到我地两个........我仲见到有好多WZ都系度传送....虽然我无相...不过我同伟都只系想帮大家传走果只DB仔......如果你系都要封嘎....我无野好讲

じ☆veの乖♂ 发表于 2005-8-5 23:46:13

大家以后不要那么多事拉。
自己玩自己噶,为什么去搞人家呢?。
狼会长,在这和你说声对不起,雪雪只是贪玩,你大人有大量就不要计较那么多拉。
如果你很不服气,我可以开个号在首都给你传个够。
而且,你怎样才能消掉那口气,你跟我说声,太苛刻的事,我就难从命拉。

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-8-5 23:48:30

Originally posted by じ☆veの乖♂ at 2005-8-5 11:46 PM:
狼会长,在这和你说声对不起,雪雪只是贪玩,你大人有大量就不要计较那么多拉。
而且,你怎样 ...

好感动吖

スメ|杰斯 发表于 2005-8-5 23:51:37

Originally posted by じ☆veの乖♂ at 2005-8-5 11:46 PM:
而且,你怎样 ...
哈哈....吖乖抢我风头......不过算啦.....狼会会长....虽然我地两个系敌对工会....但系呢D只不过系良好噶竞争姐....如果你要点追究噶你随便啦..我地都会承担噶.....哈哈.....仲有一点...听日无甘容易比你拿到首都5噶啦!哈哈!

じ☆veの乖♂ 发表于 2005-8-5 23:53:05

人地上海人~鬼识听你里D白话啊。。。。
都5识DO噶

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-8-5 23:53:53

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-8-5 11:51 PM:

哈哈....吖乖抢我风头......不过算啦.....狼会会长....虽然我地两个系敌对工会....但系呢D只不过系良好噶竞争姐....如果你要点追究噶你随便啦..我地都会承担噶.....哈哈.....仲有一点...听日无甘容易比你拿到首 ...

em03em03甘快林定听日嘎野...........

战神_lin 发表于 2005-8-5 23:54:10

````哎```感你地又系衰。。。。。狼我帮顶你~我发觉乖帮住晒。。。。。。。。。。。

スメ|杰斯 发表于 2005-8-5 23:54:27

Originally posted by じ☆veの乖♂ at 2005-8-5 11:53 PM:
人地上海人~鬼识听你里D白话啊。。。。
都5识DO噶
哈哈...边有你乖哥甘识DO吖~~~系移动做惯刷鞋仔....哈哈...讲笑~
页: 1 [2] 3 4 5 6 7
查看完整版本: 恶魔和FLY的看不到帖子,在进来看次!