linhao1116 发表于 2005-8-10 22:00:37

Originally posted by 13828479841 at 2005-8-10 10:45:
永不放弃不 是个个RP都差的。你们不要这么偏激啊。

至少目前我看到的抢怪有不少是永不放弃
抢好还骂人

顶你VS你顶 发表于 2005-8-10 22:33:00

前面只圣骑响个朵黎听下,甘劲就

顶你VS你顶 发表于 2005-8-10 22:33:27

听你甘讲好似你好多毛甘波

顶你VS你顶 发表于 2005-8-11 10:54:03

切!

原来只圣骑系只得16岁噶&连毛都未生齐噶&连奶都未戒噶&连脑笋都未生埋噶何B仔!
唔怪之得上面条嘢成阵奶味啦!
番去戒咗奶先过黎讲喝啦!
你真系讲得无错啊!
依度真系唔系D好似你D甘噶细路仔黎噶!!!

顶你VS你顶 发表于 2005-8-11 10:57:47

TO圣骑

顶你VS你顶 发表于 2005-8-11 10:59:04

TO圣骑

你果D话自己噶嘢真系好合适你喔!
见你讲的甘好,我就顶你~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~个臭肺!

圣骑 发表于 2005-8-11 11:01:34

楼主啊!吾使比我面噶!扣他分啦!D细路会捣乱我们的和平!拉条木薯且啦!

顶你VS你顶 发表于 2005-8-11 11:32:34

细路真系细路,源泉脱离唔到有奖励性噶嘢,弱智!

b19880111 发表于 2005-8-8 12:30:07

故意骂人,望GM封号,永不放弃的RP真是……

我并不是说广东人怎么怎么了 只是说个人喜欢没事找事的人 你们要这样以为不也没什么办法
页: 1 2 3 4 5 6 [7]
查看完整版本: 故意骂人,望GM封号,永不放弃的RP真是……