スメ|杰斯 发表于 2005-8-26 12:00:31

你地感全部咩意思吖......????
太无品啦你地......
白羽....SORRY.....都系我吾好.....
搞到你班甘无品噶人话.......

圣骑 发表于 2005-8-26 12:05:03

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-8-26 12:00:

我中立噶!~~~em49em49em49em49

copy天伦 发表于 2005-8-26 12:05:55

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-8-26 12:00:

94...人滴张得又不素很难看
~ε~

スメ|杰斯 发表于 2005-8-26 12:08:21

拜托以后大家吾好甘无品....人地发张相上离...好体就赞下...吾好体就吾好出声(我吾系话白羽吾好体..哈哈..吾好误会我..)尊重下人地,好吾好吖!!!!甘多野讲,吾见你发你自己张相上离!

copy天伦 发表于 2005-8-26 12:09:51

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-8-26 12:08:
拜托以后大家吾好甘无品....人地发张相上离...好体就赞下...吾好体就吾好出声(我吾系话白羽吾好体..哈哈..吾好误会我..)尊重下人地,好吾好吖!!!!甘多野讲,吾见你发你自己张相上离!

顶咯顶咯。。。你们不顶就无RP。

圣骑 发表于 2005-8-26 12:43:27

Originally posted by copy天伦 at 2005-8-26 12:09:

顶咯顶咯。。。你们不顶就无RP。

......顶!~~em09em09em09em09

′.丰囝.゛ 发表于 2005-8-26 12:56:28

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-8-26 12:08 PM:
我发咗喔..
几时发你张来睇下`

スメ|杰斯 发表于 2005-8-26 13:11:03

Originally posted by ′.丰囝.゛ at 2005-8-26 12:56 PM:

我发咗喔..
几时发你张来睇下`
我从来吾影相....有一张噶....发完吾好闹我...哇哈哈哈...

Chilavert 发表于 2005-8-26 13:30:21

ding

スメ|杰斯 发表于 2005-8-26 13:56:28

死丰子....囵子....圣骑应该同人道歉.....
页: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
查看完整版本: 庆贺终于达到1000分~!