尛煒。 发表于 2005-10-1 02:20:33

Originally posted by 弒神天使 at 2005-9-30 23:37:
你们又可以休息了~~羡慕~~难为偶今个月一天假都没有~~不过有3金+双提成~~嘻嘻~~

PS:国庆想落D玩既话~~广州任何一个场都可以比电话偶~~用偶既名字订房可以罗到8折优惠(其实系7折既,,想借国庆抽1折水吧了)~~无偶 ...
em03em03我得10.1先有得放``无良学校扣我假期!!!

貴鏃LAN 发表于 2005-10-1 03:26:40

丫 可惜不在广州啦~要不就可以撮天使一餐~~~

翔空 发表于 2005-10-1 08:58:17

刚刚起来...各位快乐

スメ|杰斯 发表于 2005-10-1 09:47:46

女噶识得搞气氛....em03em03em03

我行我速~ 发表于 2005-10-1 10:41:41

Originally posted by 弒神天使 at 2005-9-30 11:37 PM:
你们又可以休息了~~羡慕~~难为偶今个月一天假都没有~~不过有3金+双提成~~嘻嘻~~

PS:国庆想落D玩既话~~广州任何一个场都可以比电话偶~~用偶既名字订房可以罗到8折优惠(其实系7折既,,想借国庆抽1折水吧了)~~无偶 ...
噢YEE~国庆节放半个月,爽!~~

正男人 发表于 2005-10-1 10:43:45

可惜我唔係广州人~如果唔係~我一定会黎捧你場~
今日有无人黎澳門啊~~
有我帶你地去玩啦(要女仔喎~~啜~~)
加我qq喎~473796548~

弒神天使 发表于 2005-10-1 12:38:53

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-10-1 09:47 AM:
女噶识得搞气氛....em03em03em03
识搞气氛既定义系~~吾会自己一个人柄埋一边坐~~会主动撩人倾计~~讲得笑~~吾会易嬲~~吾小气既女仔

弒神天使 发表于 2005-9-30 23:37:40

大家国庆快乐~~

PS:国庆想落D玩既话~~广州任何一个场都可以比电话偶~~用偶既名字订房可以罗到8折优惠(其实系7折既,,想借国庆抽1折水吧了)~~无偶电话可以系论坛留下你既QQ~~电话都OK~~预算吾超过3000消费既就别联系偶了~~谢谢~~大家如果想出来认识多D朋友而又消费吾到3000既可以联系偶一齐去玩~~男既AA女既免费~~如果带够10个女既话可以享受免费2人既待遇(注:带出黎既女一定要是单身同识搞气氛的)~~望大家可以过到一个美满的国庆~~嘻嘻
借帖顺便收+7以上破甲/战斗~~冰暴卡~~

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-9-30 at 23:48 ]
页: [1]
查看完整版本: 大家国庆快乐~~