學徻缅對. 发表于 2005-10-15 12:05:15

顶拉

一生 发表于 2005-10-15 12:09:27

Originally posted by 啊勇 at 2005-10-15 11:25:
我不是挑起事端,很心平气和的问一生同志几个问题
1。你是一个盟主,在论坛也有帐号,在这里你有无发过有意义的贴?(问年龄层不算有
意义吧)如果你回答没有,那么你建论坛帐号就是为了骂天若?你做不到建树怎 ...

你想又挑起事端我陪你就系
1 论坛有帐号就要代表高分?就要代表经常发贴?我向来到论坛是潜水的不说话的`是看不过眼你地成日系度装正值甘.而且我地工会绝大多数人都唔钟意上论坛,我从来无话过我要做版主甘无聊既事.只系你话你自己做版主有无用过私心`公平对代过,人地发贴有证据证明某人系GM你就话改图`然后又将我改成GM`你话你甘配做版主既身份?我地D人上黎叼人你就封号`你自己都有份叼人啦`仲有你地盟叼人少咩?又唔见会封距地号?
2 既然我同时间讲既野如果系无问题怕咩人睇?你心有屎咩?既然系无大家都会明白 何需要你跳出来讲甘多 有无伪装D乜心知肚明.你话你D怨灵乌龟卡打翻黎?就你地甘好命一打就出?其他打一年都无?你地打GVG发每人1000个天地果,300个毒?D钱边度黎?毒系边度收?无见过你地天若既人打过毒同果
3 咪讲咩RP唔RP 几多人对个服失望?我地真系甘得闲会上黎骂人?上黎都系发D对你地既不满,点解人地会觉得你地系GM工会?搞好论坛系版主应该做既事情,既然发生挣吵就应该制止至岩,而你做版主反过黎做篇风点火就比人觉得你有失公正.
因为你次同我地讲都会以天若玩家身份.叫人点服你?

學徻缅對. 发表于 2005-10-15 12:10:41

哎,又开始了

翔空 发表于 2005-10-15 12:22:57

说到毒,你我请问你系几时开始玩天羽,以前系有毒卖,老玩家早就买了3W个下来慢慢用,天地果也一样,我自己都买了2W个,不信你问问人,我们向来不喜欢GVG才买东西,喜欢买了后蓄起来慢慢用,一打开仓库就可以拿出来用,方便,5信你叫GM去查下系米违法物品咯,戆鸠

旋涡鸣人 发表于 2005-10-15 12:29:15

Originally posted by 一生 at 2005-10-15 12:09 PM:

1 论坛有帐号就要代表高分?就要代表经常发贴?我向来到论坛是潜水的不说话的`是看不过眼你地成日系度装正值甘.而且我地工会绝大多数人都唔钟意上论坛,我从来无话过我要做版主甘无聊 ...
你只死傻閪,自己RP不好就话人RP好,人家付出过努力先有收获,元灵同乌龟恶魔广场都可以出,人家都是在那里打出来,人地几时打材料你都5知啦,7蒙蒙,自己又5努力,

啊勇 发表于 2005-10-15 12:33:39

Originally posted by 一生 at 2005-10-15 12:09 PM:

1 论坛有帐号就要代表高分?就要代表经常发贴?我向来到论坛是潜水的不说话的`是看不过眼你地成日系度装正值甘.而且我地工会绝大多数人都唔钟意上论坛,我从来无话过我要做版主甘无聊 ...
1000天果?交易多久才行?希望截图!我最多一个人比50果,20毒,不知道怎么会比
我更清楚这些事,希望你派卧底派D不会作大的,我做版主系管理,我说关于我自己的
私事并无影响到我的工作,难道版主不能有言论自由吗?我改图证明了不是图就代表什
么!居然自己把一件别人讲出来完整的事,居然能截一段?下次我和时间上去聊天我引
导时间表达你的人品,之后就单独截这段,唔知道一生同志什么感受?自己做错事唔通
还要把罪名挂我头顶?我同你讲话当然用玩家身份,我用版主身份,会封你贴。

我事实不是挑起任何事端!我说的都是实话,你说话的证据呢?其实多谢你把一副完整
的聊天图发上来,那种利用别人的信任,断章取义的水平,充分表达了你的人品。

一生 发表于 2005-10-15 12:39:32

Originally posted by 啊勇 at 2005-10-15 12:33:

1000天果?交易多久才行?希望截图!我最多一个人比50果,20毒,不知道怎么会比
我更清楚这些事,希望你派卧底派D不会作大的,我做版主系管理,我说关于我自己的
私事并无影响到我的工作,难道版主不能有言论 ...

1000个果系你地以前会员叫圣经既讲`有无甘既事你地至清楚
反正论坛系得你地几个人玩晒`只想听顺耳 请以后唔会再用我精武工会开贴
我本人不再过问论坛既事`

小麽麽 发表于 2005-10-15 12:41:43

同D只识得乱吠噶野讲道理晒气

采距都傻啦

距想利用人言可谓来整到叻过距噶人em08em08

甘BT噶野5识得讲人话噶em08em08

只识得搬弄是非

严重BSBSBSBSBSem03em03

啊勇 发表于 2005-10-15 12:46:33

Originally posted by 一生 at 2005-10-15 12:39 PM:

1000个果系你地以前会员叫圣经既讲`有无甘既事你地至清楚
反正论坛系得你地几个人玩晒`只想听顺耳 请以后唔会再用我精武工会开贴
我本人不再过问论坛既事`
请你叫他同我讲清楚,究竟系米1000个。

ALLENWEI 发表于 2005-10-15 12:52:03

讲到做毒吾想叼你都吾得~我地晒咗几晚时间(起码打到第日嘅3。4点钟)
先有1000套毒材料~自己用完或者发给会员GVG~剩下不多了就去打~
你吾见我地打材料吾等于我地无去~你个脑唸嘢真系强~
小第佩服你呢个精武门的盟主!~

页: [1] 2 3 4
查看完整版本: 希望给个答复