旋涡鸣人 发表于 2005-10-15 23:59:49

Originally posted by ˇ淝べ鱈√ at 2005-10-15 11:53 PM:

鸣人都有份....同样BSem08
我叼你老母只閪閪閪,我头先都无去PVP,稳你老母鸡奸你,5爆粗都5得,操你妈!em06em03

ALLENWEI 发表于 2005-10-16 00:00:47

Originally posted by 旋涡鸣人 at 2005-10-15 11:59 PM:

我叼你老母只閪閪閪,我头先都无去PVP,稳你老母鸡奸你,5爆粗都5得,操你妈!em06em03

哇~~好顺口~~

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-10-16 00:01:56

Originally posted by 旋涡鸣人 at 2005-10-15 11:59 PM:

em06甘就算啦...当我悟岩..悟好意思

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-10-16 00:03:31

em09锡翻....不过你同VR一伙...上次距叫你杀我只炼金...你都有杀...

旋涡鸣人 发表于 2005-10-16 00:04:34

Originally posted by ˇ淝べ鱈√ at 2005-10-16 12:03 AM:

em09锡翻....不过你同VR一伙...上次距叫你杀我只炼金...你都有杀...
上次还上次,你E家话头先PVP比人杀,VR傻傻地你E家先知,找苹果保护你,下次叼人之前打清楚日期!em06em03

ˇ淝べ鱈√ 发表于 2005-10-16 00:08:24

Originally posted by 旋涡鸣人 at 2005-10-16 12:04 AM:

上次还上次,你E家话头先PVP比人杀,VR傻傻地你E家先知,找苹果保护你,下次叼人之前打清楚日期!em06em03

你地两个一伙....em08我去PVP个阵...苹果都悟知死去边...

你好聪明丫...你点知我讲紧VR嘎?

旋涡鸣人 发表于 2005-10-16 00:16:06

Originally posted by ˇ淝べ鱈√ at 2005-10-16 12:08 AM:

你地两个一伙....em08我去PVP个阵...苹果都悟知死去边...

系得VR先做埋晒呢D野噶,一睇就知,猪!em06em03

啊勇 发表于 2005-10-16 02:12:19

Originally posted by ˇ淝べ鱈√ at 2005-10-16 12:08 AM:

我去虐待怪那。

キャスバル 发表于 2005-10-16 02:53:07

楼主使唔使甘激啊?激亲自己仲唔抵啦

我觉得哩种做法都几正常啊

PVP果阵,边个唔想方设计做低对手呢?

换左第个人都会甘做啦

JAY 发表于 2005-10-16 09:01:16

雪雪 你吾玩拉~~ 吾好拉 好挂住你啊~@_@
页: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 扑你个街丫...悟讲粗口都悟得