啊勇 发表于 2005-11-25 11:27:16

我依家还有15e身家,一次gvg使用1千2百万。依家还有一张死灵,一张小P,一张乌龟,
平时一日使用1w,仓库还有1w个果实,4000多个毒,啊黑叉叉,你点知道我又卖野比人?
你又点知道我卖了好多?请提交实际数字谢谢。忘记了同你讲我用了5e左右搞股市,每日收
益大约700w,多谢你的关心。

[ Last edited by 啊勇 on 2005-11-25 at 11:30 ]

黑白照ヘStephy 发表于 2005-11-25 11:45:50

甘就乖啦~~讲明点大家不用怀疑你~~我都想知道其他握~~

其他不回答就知咩事啦~~~

啊勇 发表于 2005-11-25 12:06:33

boss卡?你能1秒爆华丽,能单人去恶魔城堡回来再和我讲吧。

啊勇 发表于 2005-11-25 12:15:35

最记得嘉仔刚来天若,他在pvp杀了人之后又比人话渠用怨灵,话渠做了我地走狗。
当时渠只系用刺杀杀一个ck,居然都比人话用怨灵,作弊,gm改点,我见到渠对
我苦笑,之后露出明白的眼神,渠知道点解会比人误会,系因为刺杀秒杀人?唔系!
主要系天若的人秒杀人,人就系甘,我去打cs,比人话作弊,但系我系菜鸟,我真
系唔知D人点林,唔通唔可以比个D所谓高手好打?唔通唔可以比渠地杀得人多?唔
可以比渠地反应快?比渠地强就=作弊,把自己提得太高了吧。前几日我同老细去
打pub,我用其她名去打比人一直话作弊,之后我改返原来个名,就有人话我唔系作
弊的,真系一个名的关系吗?如果要评论人希望你真切了解你自己是否对该事物熟
悉。我记得我研究了拳刃的卡片配搭,和sumi打同一个人,结果无影牙比渠多2000,
渠想来想去都唔明,后来2个星期后我把武器给他试给他用,他就明白了,真系bt
吗?其实答案只系:“只系你唔识”

[ Last edited by 啊勇 on 2005-11-25 at 12:23 ]

黑白照ヘStephy 发表于 2005-11-25 12:20:01

你5使感激动~~~小心啊~~~

啊勇 发表于 2005-11-25 12:38:08

早知道你唔会继续问落去我就唔讲甘多啦。

小云重生版 发表于 2005-11-25 14:06:28

呢个世界就会呢种人

你强就眼红,,你有钱就眼红

睇开D啦

火蝇 发表于 2005-11-25 15:39:51

Originally posted by 啊勇 at 2005-11-25 11:27:
我依家还有15e身家,一次gvg使用1千2百万。依家还有一张死灵,一张小P,一张乌龟,
平时一日使用1w,仓库还有1w个果实,4000多个毒,啊黑叉叉,你点知道我又卖野比人?
你又点知道我卖了好多?请提交实际数字谢 ...

em03靠。。。操人一样嘛~

偽妳づ洊沎 发表于 2005-11-25 16:45:16

哥哥..嫉妒这个就是人性吧...

旋涡鸣人 发表于 2005-11-25 18:01:15

Originally posted by 黑白照ヘStephy at 2005-11-25 11:45:
其他不回答就知咩事啦~~~
有必要同你交代吗?真够白痴...
页: [1] 2
查看完整版本: 还问多个问题