EddieGuerrero 发表于 2006-5-8 16:58:42

原帖由 coyang 于 2006-5-7 18:29 发表
RO末落架啦知吗。。就算点玩都系一个情况,越来越少人。其实多少都好。游戏入面识多几个朋友有咩问题。。啊???

加上我都唔明点解某一班人。。入PK场俾人杀咋嘛。。。我够日7日去PK场啦。
我死又系咪慢慢 ...
我顶你!我顶顶顶顶顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!

出力咁顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

游戏本质就喺咁!!!世界本质都喺咁!!!

你讲的话我想讲好耐~~~因为觉得长期刷喇叭D人真喺好閪白痴兼无聊

就喺唔知点讲~

我继续顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

coyang 发表于 2006-5-8 18:09:21

原帖由 EddieGuerrero 于 2006-5-8 16:58 发表

我顶你!我顶顶顶顶顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!

出力咁顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

游戏本质就喺咁!!!世界本质都喺咁!!!

你讲的话我想讲好耐~~~因为觉得长期刷喇叭D人真喺好閪白痴兼无 ...

极度支持你顶啊。。。顶啦。。全游戏冇人顶都冇所谓,有你顶就乜7都够。。

笑HI死我。。甘样讲。你系咪觉得好7开心呢。。哈哈

coyang 发表于 2006-5-7 18:29:52

越来越觉得D人唔7化~~

RO末落架啦知吗。。就算点玩都系一个情况,越来越少人。其实多少都好。游戏入面识多几个朋友有咩问题。。啊???

加上我都唔明点解某一班人。。入PK场俾人杀咋嘛。。。我够日7日去PK场啦。
我死又系咪慢慢行返入去。。

唔明点解有D人又要闹又要嘈,又开喇叭战,最HI冇谱就系个D话出来真人SHOW。。你好7好打咩?甘好胆啊?唔好打架啦。。。去打劫啦。。笨!!

其实讲来讲去都系小7气。。喂!好白既道理啦。“杀你系道理唔杀你系人情!”
你有装备有技术,有几多个杀到你?输HI咗,死咗咪从新来过咯。。
有D又话玩个F冇瘾,又话D人乱7甘杀人。又话个样个样。细唔细D啊。个脑啊!
你今日俾人杀咗,你输HI咗。咪俾D心机慢慢玩咯。有句话好HI岩听,你斗唔赢你敌人,不如同渠做朋友。
有D又话GVG冇得打。叼。。冇得打咪冇7打渠咯。开个工会叫晒D会员去清JF,去打道场一样甘好玩。。。

游戏来架咋。。何必甘HI认真呢。。做人唔好甘7小气,打机者,唔系真系罗你条命啊嘛。。。死咗再来,死咗再来。。有咩问题呢?
页: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 越来越觉得D人唔7化~~