弒神天使 发表于 2006-5-7 21:15:37

1:删除卡浩不建议
2:大8卡效果不作评论
3:这个支持
4,5,6,7:同上

coyang 发表于 2006-5-7 21:27:28

回复 #2 弒神天使 的帖子

有点票NPC,出售BOSS卡已经好夸张,有D甘既野,精练度相对提高。掉宝率提高,卡浩已经唔重要。。

大巴卡效果真系。。。。。。唉。。。

基拉 发表于 2006-5-7 21:31:12

除了5不同意外,其他同意

Sephiroth 发表于 2006-5-7 21:33:56

原帖由 coyang 于 2006-5-7 21:03 发表
1.计我话删除卡浩~(出个甘既NPC就应该删卡浩。)
2.大巴卡效果改返3X3。
3.开研究所,出人工生命体。
4.ASPD上限189.999999999999999~~~
5.道场与怪物攻城掉卡率问题。
6.删除转职NPC人员(例如转剑士,应该 ...
咳咳~~~~
1.删不删没所谓
2.巴卡效果近距离3*1,远距离(弓箭)3*3
3.等到花儿都谢了.
4.同意
5.好久没去道场了不清楚,BOSS攻城有谁打得出卡了?
6.不删比较好吧.(有新人来了,转过身就走了)
7.中立.
另外:魔塔的怪好像不够分了.

coyang 发表于 2006-5-7 21:38:06

原帖由 Sephiroth 于 2006-5-7 21:33 发表

咳咳~~~~
1.删不删没所谓
2.巴卡效果近距离3*1,远距离(弓箭)3*3
3.等到花儿都谢了.
4.同意
5.好久没去道场了不清楚,BOSS攻城有谁打得出卡了?
6.不删比较好吧.(有新人来了,转过身就走了)
7.中立.
另外:魔 ...

巴卡效果近距离3*1,远距离(弓箭)3*3绝对同意

and1mark1210 发表于 2006-5-7 21:51:52

鯃同意...卡浩係象徴..刪咗....有鬼好玩吖..``大巴改範圍..除非妳去叫公服改..鯃係講黎廢既....攻擊速度不嬲都係199最高..又改一改..點彷公服吖...要好似公服咁轉...使鯃使吖..妳鯃覺得煩嘎....其他都鯃多同意..

麒麟 发表于 2006-5-7 22:05:05

只同意3.5.6.7......

coyang 发表于 2006-5-7 22:12:45

回复 #7 and1mark1210 的帖子

j就凭你讲呢番话,就真系要问问你。
你打个GF未啊。。199ASPD。。你出架个GF。。
巴卡GF近距离3*1,远距离(弓箭)3*3。。
GF咩叫卡浩我未见过啊。。
得把声。

弒神天使 发表于 2006-5-7 22:16:35

GF倒真没见过卡浩

麒麟 发表于 2006-5-7 22:19:59

GF有卡浩噶话都唔知几多钱...
衣家广州服一个太阳神都要20E......
页: [1] 2
查看完整版本: 假如出点票NPC,GM麻烦入入...