乖乖囡雪盈 发表于 2005-3-19 17:32:46

我都遇到甘既问题啊........我用猎人,自然要远距离打啦,米体5到只怪比人打左先咯.我射左两箭之后向前行左少少之后见到人,已经马上停手,点知果个刺客话我抢怪啊,已经截左图啦,又叫我5洗惊,准备等比人封窝.......讲晒非常嚣张........听口音都知5系广州人啦!虽然大部分外省人都比较友好,但是就有部分人好黑人憎!记得以前我去打老俄,有个猎人连续抢我几次不但只,仲要闹我垃圾........好明显又5系广州人啊..........由于我5识系论坛发表图片,所以放距一马先!希望呢个服既广州人大家互相帮助!一齐对付果D存心想搞事既人!

千叶雪 发表于 2005-3-19 17:46:38

讲真~~我刚开个猎人练紧,系游戏窗口角边D怪都射得到,有时真系唔知道只怪有无人打紧,如果发现打左人家只怪,我都会SAY SORRY既.不过有D人真系EQ低,我都未有时间开口,距就爆粗了~~~
有时见人比怪围,都唔知距系拉怪定系比怪群殴,帮手又怕比人话抢怪,唔帮又比人话见死不救.............
~~~大家都系来开心既,唔使搞到甘庆啊..............

enzi 发表于 2005-3-19 18:18:19

我想喺到稳个FAN~~~有时上唔到都唔知咩事~~多个人问下都好啊~~~

唔该~~~

喺FAN噶就加QQ172519975

翔空 发表于 2005-3-19 18:19:28

路过,我打BOSS多,少打怪,抢BOSS既叼死距

千叶雪 发表于 2005-3-19 18:24:24

主页显示有人在线哦,到底有无人上倒去????好似好多广州既朋友喔~~~~系米服务器接广州呢边既接口坏左????

翔空 发表于 2005-3-19 18:25:09

更新挂.....5清楚

xiaohei 发表于 2005-3-19 20:24:14

【广州系我家→叼閪采哇哇】
『哩閪你感受→叫鸡如应酬』

边条粉肠甘虾我地广州囝吖??个D扑街甘多人去吾见距地去窝!!
抢怪个D扑街...垃圾先系甘噶行为~!!!
不过我认真甘林过咖!!可能系人地更年期,有D内分泌失调先会甘嗻!
我地米大方D就就里D就去噶人囖~!!!!

大家都系广州噶米入来玩囖<本人QQ群1078917>

iconforjay 发表于 2005-3-12 21:31:25

广州嘅入嚟发表下

今日用个F4去地下升级,打紧怪果阵,有条七头走埋嚟打閪死咗只怪,我都算架喇,跟住条閪狗打怪,咁我打死佢只怪都好正常啦,条冚家铲居然话我抢佢怪,仲叼閪我添,果条咁嘅南下干部都唔知佢系米玩RO果阵成日升唔到级,无地方发泄呀~定系条閪狗细个果阵受过咩挫折而搞成咁,郁D就话人抢怪,我睇条七头上嚟打机可能都系为咗报复,所以我系度郑重呼吁大家广大嘅玩家,如果下次你见到呢挺咁嘅荡失路嘅话,最好都系忍一忍,千其唔好刺激佢哋,如果激鸠死咗佢咁就唔好啦
多谢大家!文字
页: 1 2 [3]
查看完整版本: 广州嘅入嚟发表下