スメ|杰斯 发表于 2005-7-2 23:57:12

Originally posted by 弒神天使 at 2005-7-2 11:55 PM:
大家有事找GM好了~~
GM会帮助大家解决一切的~~
扣不扣分就随便你了~~
直接了当删埋版主仲好~~
反正不想上论坛了~~
洗吾洗感吖........天使.......

弒神天使 发表于 2005-7-2 23:58:41

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-2 11:57 PM:

洗吾洗感吖........天使.......
无咩野~~最近心情吾多好~~咩野对我都无咩所谓~~无畏勉强~~随便好了

スメ|杰斯 发表于 2005-7-2 23:59:58

Originally posted by 弒神天使 at 2005-7-2 11:58 PM:

无咩野~~最近心情吾多好~~咩野对我都无咩所谓~~无畏勉强~~随便好了
...感你米变左和尚....一切随缘........

弒神天使 发表于 2005-7-3 00:00:50

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-2 11:59 PM:

...感你米变左和尚....一切随缘........
随便你点讲都好~~同老婆嘈左交~~无心情讲甘多野~~

スメ|杰斯 发表于 2005-7-3 00:03:20

Originally posted by 弒神天使 at 2005-7-3 12:00 AM:

随便你点讲都好~~同老婆嘈左交~~无心情讲甘多野~~

洗吾洗甘颓吖...........好正常姐.......

弒神天使 发表于 2005-7-3 00:05:31

Originally posted by スメ|杰斯 at 2005-7-3 12:03 AM:

洗吾洗甘颓吖...........好正常姐.......
无咩野~~大不了就无左3年几感情~~打左5个几钟电话比距都未接过~~遇左会无~~士但啦~~以家咩野都懒理~~删埋7就吾洗烦~~

′.丰囝.゛ 发表于 2005-7-3 00:11:07

Originally posted by 弒神天使 at 2005-7-3 12:05 AM:

无咩野~~大不了就无左3年几感情~~打左5个几钟电话比距都未接过~~遇左会无~~士但啦~~以家咩野都懒理~~删埋7就吾洗烦~~
NO使甘.
你既情况我试过N次`!
女仔话就话嬲你.要分!.其实佢唔舍得..!
每次我条女嬲完就同我讲佢既心情..
佢话其实好想原谅你`..但又唔知点去原谅.
佢唸清楚.你再同佢讲下..!!
如果你唔舍得`你条女会比你更加唔舍得`唔好甘容易放弃`

弒神天使 发表于 2005-7-3 00:16:55

Originally posted by ′.丰囝.゛ at 2005-7-3 12:11 AM:

NO使甘.
你既情况我试过N次`!
女仔话就话嬲你.要分!.其实佢唔舍得..!
每次我条女嬲完就同我讲佢既心情..
佢话其实好想原谅你`..但又唔知点去原谅.
佢唸清楚.你再同佢讲下..!!
如果你唔舍得`你条女会比你更 ...
之前从未试过~~就算嬲都肯接电话~~肯出黎讲清楚~~今次~~电话吾接~~我已经打左5个几钟电话比距了~~去距屋企稳距距屋企人话距吾系度~~我吾知系米因为距D屋企人吾中意我所以先扼我~~不过如果距真系紧我既话~~无理由我系距屋企比距D屋企人叼距都吾出黎~~识我既人都知我落吾到面同吾中意氹女仔~~但系今次要做既我都做尽~~距想点就随便距好了~~无所谓了

[ Last edited by 弒神天使 on 2005-7-3 at 00:18 ]

弒神天使 发表于 2005-7-3 00:21:22

所以我说~~要删随便~~最好把我版主也删了~~很多东西已经对我无咩所谓~~反正今天都已经够倒霉的了~~多一件偶还是能承受到的~~
以后少上论坛~~大家有事找我就加我Q吧~~不过QQ也比较小上了~~闪人~~3166

′.丰囝.゛ 发表于 2005-7-3 00:23:31

Originally posted by 弒神天使 at 2005-7-3 12:16 AM:

之前从未试过~~就算嬲都肯接电话~~肯出黎讲清楚~~今次~~电话吾接~~我已经打左5个几钟电话比距了~~去距屋企稳距距屋企人话距吾系度~~我吾知系米因为距D屋企人吾中意我所以先扼我~~不过如果距真系紧我既话~~无理由 ...
话咗你咖喇..
你问心一句`你钟意佢呒??
唔好话要做既都做晒..
如果佢唸通咗.想原谅你果阵!
你一D都唔在乎`佢仲会原谅你..???
佢依家甘嬲.唔会理你住咖喇..俾D时间喇`
3年感情..你耐心小小都得呱??
你要面定感情.自己简..!哩D野自己唸掂!
唔后悔就得`
页: [1] 2
查看完整版本: 以后不上论坛了~~