天羽论坛--最初的回忆

标题: 关于再回档~(需未必可以.........) [打印本页]

作者: coyang    时间: 2005-12-26 09:22
标题: 关于再回档~(需未必可以.........)
关于再回档~
经常回档,好多时都越打越冇心机。。。

上一个回档,全世界玩家都头晕头痛。不过冇办法。
最多就从新开始,好。经过个几日,好有心机甘继续打。

现在GM您又来多次回档。当然,可能有一半一半人举手话好。但我都相信都有一半一半人话唔好。

又回档,真系冇晒心机~~~[s:12]

其实:过去咗就过去咗架啦。。唔好啦。
作者: 遊戲新斷線    时间: 2005-12-26 09:30
嘿嘿嘿。。我運氣好
有事去日本,剛好沒完,東西沒不見em09

(soso我倉褲裡多了一些卡片。em03em03)
作者: sontena    时间: 2005-12-26 09:35
你吓我啊?
作者: 懶散忠忠﹏.⊿    时间: 2005-12-26 09:36
Originally posted by coyang at 2005-12-26 09:22:
关于再回档~
经常回档,好多时都越打越冇心机。。。

上一个回档,全世界玩家都头晕头痛。不过冇办法。
最多就从新开始,好。经过个几日,好有心机甘继续打。

现在GM您又来多次回档。当然,可能有一半一半 ...

妳打到好東西當然說不要再次囬檔啦
作者: lotushell    时间: 2005-12-26 10:06
要回档啊~
我等了好多天了.....
至少回到20号吧...55555555
作者: sontena    时间: 2005-12-26 10:11
嘩..咁我呢几日噶成绩咪白费?
作者: ^辛蓝^    时间: 2005-12-26 10:15
唔系啊话,又来,我晕了[s:7]em03
作者: coyang    时间: 2005-12-26 11:17
Originally posted by 懶散忠忠﹏.⊿ at 2005-12-26 09:36:

妳打到好東西當然說不要再次囬檔啦

就算打唔到好装备,甘辛苦又升得个几级。。。(我练M4同贤者)都唔掂啦。
未回档个M4有90LV,个两日我练多咗2LV=92LV唔系多。。但系都用咗心机架。。

又回档。。~~~假如好多玩家都系好似我甘。你话有几多人仲有心机玩啊。。
一个月回几次。。。[s:12]
作者: coyang    时间: 2005-12-26 11:18
Originally posted by ^辛蓝^ at 2005-12-26 10:15:
唔系啊话,又来,我晕了[s:7]em03

系咯。。唉。。我都觉得唔多好。
作者: coyang    时间: 2005-12-26 11:18
Originally posted by 遊戲新斷線 at 2005-12-26 09:30:
嘿嘿嘿。。我運氣好
有事去日本,剛好沒完,東西沒不見em09

(soso我倉褲裡多了一些卡片。em03em03)

甘你咪好彩咯。。唉。。我练M4好辛苦。。
作者: ╄Кǒ╅    时间: 2005-12-26 12:37
标题: 上次已经损失几QW,这次又回?
em06
作者: coyang    时间: 2005-12-26 14:24
我依家想吐血~em08
作者: 我行我速~    时间: 2005-12-26 14:29
Originally posted by coyang at 2005-12-26 11:17 AM:

就算打唔到好装备,甘辛苦又升得个几级。。。(我练M4同贤者)都唔掂啦。
未回档个M4有90LV,个两日我练多咗2LV=92LV唔系多。。但系都用咗心机架。。

又回档。。~~~假如好多玩家都系好似我甘。你话有几 ...

3转99的M4给我4个小时OK了……那里要2天啊,除非一天上2个小时……
作者: yyx1990    时间: 2005-12-26 16:29
哎,回档都系免喇,最好系补偿下给玩家就好喇em06em06em06

欢迎光临 天羽论坛--最初的回忆 (http://tyoo.cc/) Powered by Discuz! X3.3