天羽论坛--最初的回忆

标题: 请问..有几多人系广州或者系广东嘎?? [打印本页]

作者: 丷涙    时间: 2007-9-18 11:04
标题: 请问..有几多人系广州或者系广东嘎??
我见好多下~~我系新人来嘎...想识多d人一齐玩ro!![s:29]
qq:50166744(注明ro天羽)
作者: 翔空    时间: 2007-9-18 22:11
加你一齐玩可以,不过只加女,只加靓女,男免问....
作者: 丷涙    时间: 2007-9-19 08:57
我打错q号。。系应该501667443····
作者: 丷涙    时间: 2007-9-19 09:00
原来班“猪“都系广州嘎··感僦好啦··我大把野想问......咔~因为我丢开ro太耐啦..好多野都唔清楚...尤其呢个服嘎神器点整??或者系打乜出??我觉得置顶d贴都譕讲啊
作者: 吖丝    时间: 2007-9-20 02:33
原帖由 丷涙 于 2007-9-19 09:00 发表
原来班“猪“都系广州嘎··感僦好啦··我大把野想问......咔~因为我丢开ro太耐啦..好多野都唔清楚...尤其呢个服嘎神器点整??或者系打乜出??我觉得置顶d贴都譕讲啊

呢個F嘸神器整...

只可以租...但嘸喺全部都有得租...

好似得两样(未租过)
作者: 秋叶    时间: 2007-9-20 03:49
= =..我都系广东人。。不过身处加拿大
作者: 弒神天使    时间: 2007-9-20 20:15
广东..广州..同肥空一样,.只加靓女..男既免问
作者: 翔空    时间: 2007-9-20 21:33
楼主发张相离体下先啦,5好讲甘多啦
作者: 丷涙    时间: 2007-9-20 22:55
乜你地个个都感嘎...[s:28] [s:28] [s:27]
作者: 丷涙    时间: 2007-9-20 22:57
...相啊``睇啦...不过唔系靚女....喺女嘎...
作者: 秋叶    时间: 2007-9-21 04:23
相look5到。。。发过,要验货先~!~!~!
作者: 丷涙    时间: 2007-9-21 08:54
补发~~!! [s:37] [s:37] [s:37] [s:37]
作者: 麒麟    时间: 2007-9-21 12:24
..........
还真发.......
作者: ~鼬~    时间: 2007-9-21 14:37
虽然长的不难看~但我无兴趣
作者: 丷涙    时间: 2007-9-21 17:03
人家很乖的...说到做到...~~呼呼~~
作者: 翔空    时间: 2007-9-21 18:53
真系发啊...哈哈...太单纯啦
作者: 丷涙    时间: 2007-9-21 18:57
= =||人地喺乖孩子麳嘎.....你地个个都鰕我....
作者: seedsms    时间: 2007-9-21 20:18
好QT.............................不過太...小了....
作者: 弒神天使    时间: 2007-9-21 20:24
哈哈哈..单蠢的楼主
作者: 丷涙    时间: 2007-9-21 23:00
[s:27] [s:27] 后悔了.....每一个都欺负我.....[s:37] [s:37]
作者: maxmiki    时间: 2007-9-21 23:16
沒事~我不會欺負你的~[s:32]
不過人家不是廣東的```
作者: 弒神天使    时间: 2007-9-21 23:33
原帖由 丷涙 于 2007-9-21 23:00 发表
[s:27] [s:27] 后悔了.....每一个都欺负我.....[s:37] [s:37]

我没有欺负你..只是按照事实说话
作者: 秋叶    时间: 2007-9-22 06:10
=。=单纯的妹妹。。。。。天羽的哥哥们都很爱护mm的[s:34] [s:34] [s:34] ,特别天使,空姐等人。。。不会欺负你,(不包括我)
作者: 丷涙    时间: 2007-9-22 08:56
............................................告诉我一下....炼金跟ck装备还有卡片..(不要跟我说boss咔)人家新人~~!!
作者: ~鼬~    时间: 2007-9-22 10:06
昨天告诉过你了
作者: 翔空    时间: 2007-9-22 17:26
5要BOSS卡好简单...
作者: 丷涙    时间: 2007-9-22 21:45
原帖由 ~鼬~ 于 2007-9-22 10:06 发表
昨天告诉过你了

老鼠...你只是告诉我ck``你侑告诉我炼金???
作者: 弒神天使    时间: 2007-9-22 23:45
原帖由 秋叶 于 2007-9-22 06:10 发表
=。=单纯的妹妹。。。。。天羽的哥哥们都很爱护mm的[s:34] [s:34] [s:34] ,特别天使,空姐等人。。。不会欺负你,(不包括我)

我从不爱护MM的..
作者: 秋叶    时间: 2007-9-23 07:35
原帖由 弒神天使 于 2007-9-22 23:45 发表

我从不爱护MM的..

原来你喜欢xxx的。。。。。[s:34] [s:34]
作者: 绿蔷薇    时间: 2007-9-23 08:32
原帖由 丷涙 于 2007-9-19 09:00 发表

置顶贴无讲系因为呢度无得做,无得打。。。
纯粹路过。。
作者: 翔空    时间: 2007-9-23 11:02
原帖由 绿蔷薇 于 2007-9-23 08:32 发表

置顶贴无讲系因为呢度无得做,无得打。。。
纯粹路过。。

因为一定要RMB买,所以无得打无得做
作者: 零の小天    时间: 2007-9-23 21:27
又一个广东的路过`````````````
作者: 弒神天使    时间: 2007-9-23 22:57
原帖由 秋叶 于 2007-9-23 07:35 发表

原来你喜欢xxx的。。。。。[s:34] [s:34]

我喜欢女人..不喜欢MM..MM等于妹妹..别搞错
作者: 姗姗    时间: 2007-9-26 10:26
我都系广东人````不过吾讲拟制边度[s:29] [s:29] [s:29] ```
作者: ropk167    时间: 2007-9-27 11:12
顶你个肥空同师公一来就成只色狼甘!!![s:27] [s:27]
系都叫埋我一齐吖嘛,无人性噶你地2个[s:40] [s:40]
作者: ゛大呆﹎♂    时间: 2007-9-27 19:39
LS的 死鸠毛虾翻屋K含7打关斗拉~~

有一段时间没上天羽了。来论坛复习下。[s:29]

欢迎光临 天羽论坛--最初的回忆 (http://tyoo.cc/) Powered by Discuz! X3.3