注册天羽RO下载中心

救救我个银匠拉~~~~~~

楼主| tvset 发表于 2005-5-24 14:23:54 | 只看该作者 回帖奖励 |正序浏览 |阅读模式
5知点解,3转左好似仲弱左甘,80几级,开齐D武器最大值啊、无视体形啊、提速啊、呐喊啊(冇用金钱攻击)加埋觉醒药水打邪骸战俘先300几一HIT,得8000几血,卡一两秒后再郁翻就直情死埋添 T~T 大佬啊~你米甘啦,话晒都叫3转丫~~~仲弱过未转前噶?!
边个可以教教我配点啊装备(非GVG用)啊D甘野啊~~~~~~~~5该!
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享
弒神天使 发表于 2005-5-24 17:09:01 | 只看该作者
Originally posted by tvset at 2005-5-24 02:50 PM:
行到魔4都已经俾D箭射到郁5到了,仲点去魔5 啊?

买翅膀飞去
 楼主| tvset 发表于 2005-5-24 14:50:07 | 只看该作者
行到魔4都已经俾D箭射到郁5到了,仲点去魔5 啊?
bb囝囝 发表于 2005-5-24 14:48:05 | 只看该作者
魔5
 楼主| tvset 发表于 2005-5-24 14:45:26 | 只看该作者
宜家我都5知去边升好,杀得慢需要噶经验值又多,都冇乜心情去练了
弒神天使 发表于 2005-5-24 14:43:00 | 只看该作者
Originally posted by tvset at 2005-5-24 02:23 PM:
5知点解,3转左好似仲弱左甘,80几级,开齐D武器最大值啊、无视体形啊、提速啊、呐喊啊(冇用金钱攻击)加埋觉醒药水打邪骸战俘先300几一HIT,得8000几血,卡一两秒后再郁翻就直情死埋添 T~T 大佬啊~你米甘啦,话 ...

你职业加成未够所以先会甘~~99之后你会发觉只铁和2转99有好大分别