注册天羽RO下载中心

道歉贴.....

BB仔 发表于 2008-1-29 01:34:20 | 只看该作者
再此.我都希望你地体谅下我..日日7点钟起身(要开工)..做到6点钟..翻来又讲冲凉吃饭坐一阵又讲GVG了之后你地班友仔GVG完一系就过PK服玩一系就TY个度PVP.第2日又要7点钟起身..之后前几日夜班10点几落班一翻到来冲完个凉又系度打水鞋打到3,4点  我真系好累了已经~!~!

COLE 发表于 2008-1-29 01:54:29 | 只看该作者
额~~TOMMY,发生什么事了??
不过我估肥清会原谅你的!![s:22]
秋叶 发表于 2008-1-29 09:08:36 | 只看该作者
- -??
不认识不认识,,不过知错能改好孩子嘛。。。
- -你说那些人一定原谅你的。。。。。。[s:15]
★"野蛮のΑ⒉ 发表于 2008-1-29 12:16:11 | 只看该作者
tommy..肥清琴晩....將亇嵒嵒講旣氺鞋..同埋羊毛披肩...
全部據為己有..而且..挪旣時候仲恏嬲悿..恏似嘩..咩..莪講到做到..以后亇就消失..!!
距嘩距GVG果馹攷試..條氣已經恏鯃順.亇仲要紺樣...(恏似嘩冇語數英成績..莪都鯃明.)
建議亇都糸打嗰電話比距恏啲..~~~~距恏似真糸恏嬲..
★"野蛮のΑ⒉ 发表于 2008-1-29 12:34:01 | 只看该作者
肥清同juno嘩.:距哋鯃糸為袏遊戲而嬲亇...蕞主要糸亇旣脾氣.同冇理到距哋旣感受...[s:13]
弒神天使 发表于 2008-1-29 15:32:03 | 只看该作者
如果一个所谓兄弟为左游戏而嬲自己..甘..哩个兄弟..要黎都罢..边样重要自己都分吾清都称得上兄弟..以家D小朋友真系..倾得埋两句就称兄道弟..我同我兄弟..交又打过..吵又吵过吾少次..不过每次都吾系我让步就距让步..一定吾会冷战超过一个星期
绿蔷薇 发表于 2008-1-29 17:54:24 | 只看该作者
BB把声真系好BB噶……原来你已经要开工了,阴工咯……甘冻仲要7点起身…(不过我都系7点4就要起床了[s:13] )
乜你地吾系话:“做兄弟,有今生,无来世。”的咩?吾好甘轻易放弃一段感情啊……
and1mark1210 发表于 2008-1-29 18:51:38 | 只看该作者
唔再講咁多...如果喺游戲而嬲..我早就嬲...但喺根本原因不在此....你要繙工..我都要繙學...當然打GVG時候...我仲繙緊學...我5嚸半就要起身.....晚晚7嚸繙到屋企.....我讀書..全神貫注...一日九莭錁...同你嚸同...
你雖然要工作..我唔信你part time嘅壓力大嘚鐹我哋讀書...仲囿..我唔喺單指放假...我哋平時繙學都喺...
你自己捻下你啲繙學時間同壓力比我同JUNO嘅壓力...我哋兩個仲要爲你做咁多嘢...你就日日CS....
你講嘚過意去?...

PS:  高中壓力喺超級辛苦的....丄職中輕鬆几倍...
﹄JǔИ^o^﹃ 发表于 2008-1-29 20:33:25 | 只看该作者
如果你换个位唸下...你就会明白...
我希望你真系可以改到......

PS:弒神天使你的意思系话我地5算兄弟?咁你就错了...我地的事..5关你事...5好办晒野咁...
 楼主| BB仔 发表于 2008-1-29 20:42:39 | 只看该作者
算拉!~!我要讲的野都讲晒了~!~!你系要甘讲甘林我无办法~!~!我已经道歉 已经话会改  起码我已经过得到自己个关先~!~!  我解析个话你又一定会驳翻我的.........我费事搞到吵交..甘样好无意思~!~!你地想点林就点林  

都系个句  多谢帮我讲说话的人~![s:22] [s:22]