注册天羽RO下载中心
楼主: 翔空

大家体谅一下GM吧,哎....

楼主| 翔空 发表于 2005-11-12 21:56:43 | 只看该作者
Originally posted by polly002 at 2005-11-12 08:49 PM:
仆街体谅HI咩
星期4等到E家
1~6都起码可以番学啊
E家周末你叫我做乜7啊??em08em08em08em08em08[s:10]

甘閪5中意就米7玩,反正多一你个5多,少你一个5少,你都多閪余
yyx1990 发表于 2005-11-12 22:07:16 | 只看该作者
哇,见你地闹得甘劲我又想闹,不过费事影响形象所以讲句公道话算了
各位大侠再等一等喇,GM会尽快搞好BUG咖喇
旋涡鸣人 发表于 2005-11-13 08:39:20 | 只看该作者
公平公正公开...
332088585 发表于 2005-11-13 10:41:40 | 只看该作者
DW5 发表于 2005-11-13 11:29:58 | 只看该作者
Originally posted by polly002 at 2005-11-12 20:49:
仆街体谅HI咩
星期4等到E家
1~6都起码可以番学啊
E家周末你叫我做乜7啊??em08em08em08em08em08[s:10]

叼,你等5到眯去打飞机咯周末,打到皮脱晒啦笨
小麽麽 发表于 2005-11-13 12:06:31 | 只看该作者
Originally posted by polly002 at 2005-11-12 20:49:
仆街体谅HI咩
星期4等到E家
1~6都起码可以番学啊

男噶去沟女[s:12][s:12]
女噶去沟仔[s:6][s:6]
“傻猪”鱼鱼 发表于 2005-11-13 22:09:44 | 只看该作者
Originally posted by polly002 at 2005/09/22 08:49 PM:
仆街体谅HI咩
星期4等到E家
1~6都起码可以番学啊

乜你甘粗口咖!!   人地GM甘辛苦你仲甘讲嘢~~   无良!!   [s:9][s:9]
※寂寞¢回忆※ 发表于 2005-11-13 22:21:37 | 只看该作者
qukidon 发表于 2005-11-14 03:27:20 | 只看该作者
Originally posted by polly002 at 2005-11-12 08:49 PM:
仆街体谅HI咩
星期4等到E家
1~6都起码可以番学啊

有乜為呢`?!

講句咁嘅嘢.....你等唔到咪唔好玩囉...

冇人要求你一定玩哩個sf架嘛....

自己講句咁嘅話...就俾人鬧足全場.....

哩啲係自己攞嚟嘅..........
纤纤之恋爱无限 发表于 2005-11-14 15:01:25 | 只看该作者
应该体谅啦~~~大家细心林下~~~在我地开心玩游戏的背后~~~可能GM们开紧夜车修复BUG咖~~~距都系人~~在一天的工作后都会累~~但距地依然不辞辛苦地帮我地的游戏修复!~~~所以我地应该衷心同GM讲句多写咖~~