注册天羽RO下载中心

什么叫在PVP乱杀人???

and1mark1210 发表于 2006-4-8 22:46:52 | 只看该作者
我地邊有惡意...果次我入PVP...見到東京都話鯃打暸..距中打死我..我都無補血..
就算點都好啦......妳地條氣係鯃順嘎啦...
鬼影 发表于 2006-4-8 22:52:29 | 只看该作者
呵呵```捂好话渠地`伱地会D人见到渠地`会`笾嗰都一样杀啦`多余````
眯觉得伱自己特别无奈`比伱无奈皆人大宥人杂```
Sephiroth 发表于 2006-4-8 22:54:18 | 只看该作者
原帖由 ☆吻γ敏☆豬 于 2006-4-8 18:45 发表
以前看过一篇文章,说魔盟跟天若的人垄断了PVP,人一进去不认识或不是会员便杀。
再魔盟半年,只有看见某些工会的人进来偷袭(大8 40 等BOSS卡的QS 商人等)进来PVP捣乱。
从来都米看过有人来就杀的说法。(我们 ...

[s:7][s:7][s:7]
那么多人欺负个女的...
鬼影 发表于 2006-4-8 22:56:18 | 只看该作者
原帖由 Sephiroth 于 2006-4-8 22:54 发表

[s:7][s:7][s:7]
那么多人欺负个女的...

....伱又知道渠系女``?~~[s:7][s:7]
Sephiroth 发表于 2006-4-8 22:58:03 | 只看该作者
敏敏,宝宝,香香,都是恶魔里面的美女~~~~
[s:4][s:4][s:4]
niu 发表于 2006-4-8 23:00:47 | 只看该作者
唔想比人杀米自己变强咯,自己唔够强米比人杀
PVP唔系你杀人就系人杀你架啦,大家求快乐姐
去到PVP,就预左比人杀或者杀人架啦
杀你是道理,唔杀你是人情,就系甘
and1mark1210 发表于 2006-4-8 23:06:47 | 只看该作者
我地之前風箏..都係卑妳地D人殺得多..先叫人入去打燔妳地...依傢同樣情況....我地有時同樣試招....果個咩德川傢康....傑既..就黎AB我地暸..
毅囝の发言人 发表于 2006-4-8 23:10:55 | 只看该作者
 楼主| ☆吻γ敏☆豬 发表于 2006-4-8 23:28:25 | 只看该作者
原帖由 niu 于 2006-4-8 23:00 发表
唔想比人杀米自己变强咯,自己唔够强米比人杀
PVP唔系你杀人就系人杀你架啦,大家求快乐姐
去到PVP,就预左比人杀或者杀人架啦
杀你是道理,唔杀你是人情,就系甘

是啊,我也承认不够强啊,米技术啊。

但你跟我说什么叫PVP?4个打一个叫PVP?
and1mark1210 发表于 2006-4-8 23:29:32 | 只看该作者
如果4個人一齊打妳先叫4個打一個.如果係一個打死妳就係一個打一個..