注册天羽RO下载中心
楼主: 鬼影

发下喷沙CK配点及装备先

Sephiroth 发表于 2006-5-1 20:20:16 | 只看该作者
音投CK感觉比较实际~~~
スメ|杰斯 发表于 2006-5-1 20:42:02 | 只看该作者
原帖由 Sephiroth 于 2006-5-1 20:20 发表
音投CK感觉比较实际~~~

紧系音透+喷沙+无影牙....
EddieGuerrero 发表于 2006-5-1 23:12:18 | 只看该作者
原帖由 于 2006-5-1 15:43 发表
尖酸刻薄呢个词由此而来

鬼鬼祟祟呢个词由此而来
毅囝の发言人 发表于 2006-5-2 08:28:33 | 只看该作者
原帖由 弒神天使 于 2006-5-1 17:16 发表

尖酸刻薄?如果真系高手要加齐123,圣音,全速,保护才敢进PVP?又不见我,WIND他们次次加齐再进?和他们打N郁闷的,次次清了都要等上最少15分钟以上才再见人,但,你有见过我们比你地围嗰阵,要10几分钟才进?我记得最慢嗰 ...

5是尖酸刻薄是乜? 乜叫音全速保护啊? 我神仙呀?  我自己噶事自己知道。。如果是音全速保护噶话。。你早死佐5知去边了。好意思系度影响市容

尖酸刻薄?如果真系高手要加齐123,圣音,全速,保护才敢进PVP?又不见我,WIND他们次次加齐再进?和他们打N郁闷的,次次清了都要等上最少15分钟以上才再见人,但,你有见过我们比你地围嗰阵,要10几分钟才进?我记得最慢嗰 ...

仲有。。你老美你地N多个围我地几个你仲好意思话我地N个人围住你?  有甘噶事发生过?  我记得我地最多果次得7,8个。。而你地最多果次有20+。。N多人可以见证的。。你掩住良心讲大话。。。仲有! 乜我地一死就5见佐人?  是比你地围P到无隐的。。。呢D野大家心知肚明。对于你条粉友。!!   有口难言
乖囝 发表于 2006-5-3 10:15:11 | 只看该作者

吾知道人地有冇加圣音呢!!!
就吾好乱讲野啦~~~~~
免得比人话你姓:屈.啦
我记得有一次我同棠佬无聊去PVP玩玩...除了周街叫个M4加123外-咩都冇加..跟住就入佐...我仲记得系无限梦..入面有你...你比棠佬喷挂佐..佢跟住比个WZ秒埋...我个M4随即秒埋...
跟住你就大骂我地加圣音...
话你3XXFLEE...吾加圣音跟本打吾中......
我地笑佐一声就走佐......
吾知你记吾记得呢????????[s:7]
旋涡鸣人 发表于 2006-5-3 11:22:24 | 只看该作者
原帖由 毅囝の发言人 于 2006-5-2 08:28 发表
做人可以做到鸣人咁"老閪"嘅性格....必定系日积月累....系现实生活比人老閪惯存在过多嘅压抑...先至系游戏度发泄...唉
悲哀~!

老閪你就必然,唔老閪你系偶然!- -!
旋涡鸣人 发表于 2006-5-3 11:23:26 | 只看该作者
原帖由 于 2006-5-2 09:14 发表

5是尖酸刻薄是乜? 乜叫音全速保护啊? 我神仙呀?  我自己噶事自己知道。。如果是音全速保护噶话。。你早死佐5知去边了。好意思系度影响市容

很大口气,刚给我抽到不知道去哪了???
你PK技术含量很高的,就会后退回避,和死了就系度笑,唉!!!
旋涡鸣人 发表于 2006-5-3 11:25:54 | 只看该作者
原帖由 乖囝 于 2006-5-3 10:15 发表

吾知道人地有冇加圣音呢!!!
就吾好乱讲野啦~~~~~
免得比人话你姓:屈.啦
我记得有一次我同棠佬无聊去PVP玩玩...除了周街叫个M4加123外-咩都冇加..跟住就入佐...我仲记得系无限梦..入面有你...你比棠佬喷挂佐 ...

咸丰年的事,就别拿出来晒命,记得有一次,就记得有一次...