注册天羽RO下载中心

越来越觉得D人唔7化~~

关闭 [复制链接]
Canly 发表于 2006-5-7 18:31:41 | 只看该作者
弒神天使 发表于 2006-5-7 18:34:28 | 只看该作者
原帖由 coyang 于 2006-5-7 18:29 发表
RO末落架啦知吗。。就算点玩都系一个情况,越来越少人。其实多少都好。游戏入面识多几个朋友有咩问题。。啊???

加上我都唔明点解某一班人。。入PK场俾人杀咋嘛。。。我够日7日去PK场啦。
我死又系咪慢慢 ...

世界上最难胜利的不是自己的敌人~~而是自己本人
Canly 发表于 2006-5-7 18:35:25 | 只看该作者
スメ|杰斯 发表于 2006-5-7 18:35:57 | 只看该作者
虽然好多粗口...但系讲得几好..
 楼主| coyang 发表于 2006-5-7 18:37:54 | 只看该作者

回复 #2 Canly 的帖子

杀咪算咯。。有咩问题呢???
你答我咯。。何必要甘7唔化呢?
好HI简单,PK场入面,你杀到我,我咪死咯。你杀唔到我,我咪唔洗死咯。
死咗咪从新来过咯。有咩问题啊??

讲来讲去D人小7气。。。又要闹又要打。。最7无聊就系个D人。
Canly 发表于 2006-5-7 18:38:31 | 只看该作者
 楼主| coyang 发表于 2006-5-7 18:39:17 | 只看该作者

回复 #3 弒神天使 的帖子

个日我都同讲咗架啦。咪7理鬼影个个玩家。。你同渠喇叭战完又话出来打架。。渠细咋。。天使你唔细架啦。。唔好同人一般见识咯。
 楼主| coyang 发表于 2006-5-7 18:40:10 | 只看该作者

回复 #5 スメ|杰斯 的帖子

我真人都系甘多粗口噶。。不过我明白游戏就游戏。。做人小7气,做唔到咩大事。
弒神天使 发表于 2006-5-7 18:40:12 | 只看该作者
原帖由 Canly 于 2006-5-7 18:35 发表

.......几有道理[s:6][s:6][s:6]好似人地强...你米比巨仲强咯.........

其实也没有什么道理不道理的~~没有人天生会有这么好装备`~天生会有这么好操作~~也没有人天生会玩游戏的~~输了给自己找借口只会做就成输是必然的定律~~不打破心魔永远不会有胜利的一天~所以有句说话我觉得蛮有道理的"要赢人,先要赢自己"
其实身为中国人,我觉得天生就有一个很大的体会,中国当年被入侵,如果想着必输的话根本没有现在,所以也为自己身为中国人而感到骄傲
Canly 发表于 2006-5-7 18:41:24 | 只看该作者