注册天羽RO下载中心
返回列表 发新帖
楼主: mesyan

打造Pk最强圣10字..

donyhdx 发表于 2006-6-25 18:24:30 | 只看该作者
+10卡仑西装有咩用
麒麟 发表于 2006-6-25 18:30:14 | 只看该作者
被攻击时50%使人冰冻,不过未开效果
coyang 发表于 2006-6-25 18:47:14 | 只看该作者
看下面

coyang 发表于 2006-6-25 18:47:58 | 只看该作者
原帖由 mesyan 于 2006-6-25 17:15 发表
BT 装备...    +10卡仑西装..   +10 40 大8 PP 4074(没有用拉链)短剑 ..    英雄黑超 ..  吐司..
+10黑狐靴   +10UJ斗  小强/红娃盾

即系甘,我都唔知主题系讲咩,不过复你依家呢个回复即文字咯。

我谂你应该讲紧既系舍命10咗配点同装备,当然我冇看过主题我唔知点答你。

不过从你呢个回复来讲(JP装备)我觉得武器同衣服唔应该插D甘既卡咯!

当然系各人喜好,冇话一定岩与好,但系你舍命10字插卡仑来做咩?先唔好话效果未开。

第二,武器方面,要40同4074都仲可以讲得过去。要PP大8又做咩?

PS:我个人意见,假如可以的话,我衣服当然插道坤卡,武器方面40+一般状态卡好过(当然,插状态卡便宜很多,投资也少很多)有4074当然好,其实你所谓要PP大8用系10字方面的确系多余!
既然知道舍命攻击因何而来,你还要插卡仑,就真系更多余!

有咩得罪多多包涵,我都系有个句讲个句!
donyhdx 发表于 2006-6-25 20:10:47 | 只看该作者
原帖由 麒麟 于 2006-6-25 18:30 发表
被攻击时50%使人冰冻,不过未开效果

我话无效果有咩用,用一张无效果噶BOSS=5装。。。。。
EddieGuerrero 发表于 2006-6-25 22:38:09 | 只看该作者
原帖由 mesyan 于 2006-6-25 16:45 发表
叼..   你连只号来同我系主城Pk吖```                残废

唔知你嗰句话同边个讲?

如果你老閪同我讲嘅我就去收你皮

一件UB就废得你!
EddieGuerrero 发表于 2006-6-25 22:40:49 | 只看该作者
原帖由 Shevchenko 于 2006-6-25 16:45 发表
这就是传说中的最强10字?[s:7]
连红蛙盾都不带,还说“AB跟本没可能秒你”[s:7]
佩服~![s:10]

就算佢带埋盾一样秒佢!

佢忘记咗世界上有冰暴卡同水母卡

莫讲AB能不能秒佢,就弹指都有绝对把握收佢皮

咁都叫最强十字...无言!
恶魔の断翼 发表于 2006-6-26 10:00:38 | 只看该作者
这配点早就实验过- -!碰到人家穿UB 你就废掉 碰到人家穿道坤 你就挂掉 碰到人家不穿UB不穿道坤 你爽不过前提 你不能被秒
 楼主| mesyan 发表于 2006-6-25 16:22:27 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
............

不同意就算了~~

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享