注册天羽RO下载中心

SOSO妳高古自己嘞

关闭 [复制链接]
converse 发表于 2006-8-23 10:34:49 | 只看该作者
第一,请使用普通话 不知道你叽里咕鲁的说些什么话.看不明白就没办法帮你处理.
第二,请用简体中文 用几个繁体显示什么呢?
 楼主| ★〢勝亖 发表于 2006-8-23 10:45:02 | 只看该作者
第一 雖然我係中國人 但係我鍾意講廣州話 睇唔明就唔好睇 唔需要妳處理 我隻係想髮洩下
第二 我鍾意打繁體 我唔係用幾個繁體顯示 我打嘅係紫光繁體輸入法
绿蔷薇 发表于 2006-8-23 11:24:33 | 只看该作者
楼上的,你好强哦!!
这个贴可以会被删,唉,又扣分了。
绿蔷薇 发表于 2006-8-23 11:28:48 | 只看该作者
原帖由 ★〢勝亖 于 2006-8-23 10:26 发表
又話工會仺庫暫停一日?妳高古自己嘞 如果妳係冇把握就唔好寫明日期 =我哋D玩傢慢慢=喇 但係妳寫明話暫停一日 今日已經第三日 證明妳...我毛都喺工會仺庫 妳叫我=到幾時啊?唉...

[s:6]我来翻译一下!
你又说工会仓库轶一天?你高估自己了,如果你是没把握就不要写上日期,让我们的玩家慢慢等,但你写明只停一天,今天已经是第三天了,证明你……我…………(接下来这句不是很明白,LZ的毛在工会仓库??)继续==》你叫我等到什么时候?唉。。。
啊勇 发表于 2006-8-23 12:18:46 | 只看该作者
繁体和广东话我觉得无问题哦。。
你不是第一天认识SoSo了,他是身处于土星的人,他那里1天等于地球7天的。
 楼主| ★〢勝亖 发表于 2006-8-23 12:34:16 | 只看该作者
狂暈 SOSO係咪中山人?有冇詳細聯繫地阯 我要去揾佢...
mxlong 发表于 2006-8-23 14:21:28 | 只看该作者
你没睇到苹果话SOSO系身于火星噶人咩~~~
sumi 发表于 2006-8-23 14:27:21 | 只看该作者
樓上&樓上...

soso是中山人....

蘋果是話soso是土星...
啊勇 发表于 2006-8-23 14:55:37 | 只看该作者
他不是外星的很难解析他对时间的观念。
1天=7天
一个星期=3个月
就快=10天
晚点=永远。
lenery13 发表于 2006-8-23 14:56:38 | 只看该作者
小朋友..地球是很危险的..你快点回土星吧............
補充下5樓既..LZ係話渠做頭飾?d材料響工會倉庫..