注册天羽RO下载中心
返回列表 发新帖
楼主: @@小云@@

本人退出RO啦

关闭 [复制链接]
我行我速~ 发表于 2005-5-17 17:20:14 | 只看该作者
Originally posted by @@小云@@ at 2005-5-17 05:18 PM:
我发贴得罪你呀?
没人叫你进来的,7UDI

我得罪你?我就发了一句话,你在我所有帖后面攻击我,说我得罪你?我晕~!
 楼主| @@小云@@ 发表于 2005-5-17 17:31:00 | 只看该作者
Originally posted by 我行我速~ at 2005-5-17 05:20 PM:
我得罪你?我就发了一句话,你在我所有帖后面攻击我,说我得罪你?我晕~!

请你不要再我的贴子再作回复好吗

我不欢迎你,OK
我行我速~ 发表于 2005-5-17 17:31:36 | 只看该作者
我发帖在你前面,请你也不要在我帖后面攻击我~OK?
じ☆veの乖♂ 发表于 2005-5-17 17:49:43 | 只看该作者
此贴我封了。请大家以RO为交流话题。
其他的话题,请不要在该论坛内讨论。
 楼主| @@小云@@ 发表于 2005-5-16 20:23:48 | 只看该作者 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
响呢度好唔舍得大家,因为一D原因,唔玩落去了

响呢度好多谢大家一直都对小弟的照顾同帮助
例如有77.WIND.天使.恶魔.JUN.思思.==仲有好多好多人都讲唔得晒
仲有一点就系我响PVP杀过好多人响呢度真系要讲声SORRY.大家不要记在心上.

仲有响呢度出售埋最后一D垃圾..希望大家帮帮手换埋渠..
英雄墨镜/+10UB西装+10洞斗/可以换电话卡的..
有心想要就加我QQ.30528355

多谢大家顶呢张贴.
再见了大家
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享