注册天羽RO下载中心
楼主: tdtb

关于偶的这次封号。

啊勇 发表于 2006-3-1 14:49:47 | 只看该作者
Originally posted by tdtb at 2006-3-1 12:34 AM:

讲野唔使经大脑?

平日好日唔上下论坛,一上论坛就tmd前tmd后!
有内鬼有咩出奇?难道你系条街度大叫换rmb同QB?
如果系楼主唔系傻就系自杀,不过你如果只系同自己人讲宣传下的话,
那么不是内鬼是啥米?
 楼主| tdtb 发表于 2006-3-1 16:08:49 | 只看该作者
Originally posted by 啊勇 at 2006-3-1 02:49 PM:

如果系楼主唔系傻就系自杀,不过你如果只系同自己人讲宣传下的话,
那么不是内鬼是啥米?

唔关你噶事你最好唔好出声。因为你唔知前唔知后。同你讲都系晒气。眯系度口多多撩人叼。
Phreeoni… 发表于 2006-3-1 17:21:52 | 只看该作者
米有看懂..
BS下骗子就对了..
懶散忠忠﹏.⊿ 发表于 2006-3-1 17:33:19 | 只看该作者
Originally posted by 啊勇 at 2006-3-1 14:49:

那么不是内鬼是啥米?

唔知前因后果..妳就唔好咁多嘢講.. 關妳蛋治咩.!?

喺有人m佢問佢賣唔賣裝備好唔好吖.....

妳講嘢都唔洗用腦咖.!?
懶散忠忠﹏.⊿ 发表于 2006-3-1 17:44:33 | 只看该作者
絕對支持樓主......
黑色小幽默 发表于 2006-3-1 18:27:23 | 只看该作者
话也不能这么说啦~说句公道话~SOSO细不可能上玩家的号去骗东西的~
难道SOSO还需要跟人骗装备吗~

所以肯定素那个举报人搞的鬼~
鬼影 发表于 2006-3-1 18:34:52 | 只看该作者
偅宥`問人宥无装备卖`侗埋`裹嗰人`就去告发渠`
呢D摆明系引人犯罪`都宥责任``无理由`只封卖裹嗰捂封买裹嗰`呢D乜道理`
买裹嗰伱都话`一样会封`呢咖呢`~?~`无封``算乜先```
kamuidyw 发表于 2006-3-1 19:29:09 | 只看该作者
这种事我相信SOSO是一定不会做的 退一万步说就算SOSO真的要这些东西他也不会上你号去骗 LZ表忘了天使服可是SOSO开的 你认为他必要那么做吗?
旋涡鸣人 发表于 2006-3-1 19:38:20 | 只看该作者
SoSo眯你这么无聊上人家号行骗,你地回贴用下脑,引人犯罪就看你自己的定力好不...
蓝血人 发表于 2006-3-1 22:52:56 | 只看该作者
已经说的很明白了!不是SOSO,是那个举报的人,弱弱XXXXXXXXXXXXXXXX