注册天羽RO下载中心
楼主: coyang

越来越觉得D人唔7化~~

关闭 [复制链接]
弒神天使 发表于 2006-5-7 18:41:29 | 只看该作者
原帖由 coyang 于 2006-5-7 18:39 发表
个日我都同讲咗架啦。咪7理鬼影个个玩家。。你同渠喇叭战完又话出来打架。。渠细咋。。天使你唔细架啦。。唔好同人一般见识咯。

-_-##嗰日~~我比距逼到我忍吾住气罢了~之后出黎点知比距放我飞机~~我倒~哎~我都好明白游戏还游戏~现实还现实哩个道理~~但系~成人受吾到气无办法~~
Canly 发表于 2006-5-7 18:42:19 | 只看该作者
 楼主| coyang 发表于 2006-5-7 18:42:22 | 只看该作者

回复 #7 Canly 的帖子

肯定火滚啦。简单个D真系唔知话渠细路仔脾气定系咩。。唉。。真系。。我坐系度养鬼女见到个喇叭刷来刷去。。烦。。打甘7奈RO都未见过D甘HI小气玩家。。

我初初来,我日日都俾人杀。甘又点啊?我咪一样玩。
Canly 发表于 2006-5-7 18:42:50 | 只看该作者
 楼主| coyang 发表于 2006-5-7 18:45:17 | 只看该作者

回复 #12 弒神天使 的帖子

我都废7事同你讲。。。你系个F都算老玩家,你理HI得D人讲咩。。

你自己都基本上冇几多个杀到你咯。。你咪由7得个D人咯。。。刷喇叭系无畏。。
弒神天使 发表于 2006-5-7 18:45:55 | 只看该作者
原帖由 coyang 于 2006-5-7 18:45 发表
我都废7事同你讲。。。你系个F都算老玩家,你理HI得D人讲咩。。

你自己都基本上冇几多个杀到你咯。。你咪由7得个D人咯。。。刷喇叭系无畏。。

[s:5][s:5]
 楼主| coyang 发表于 2006-5-7 18:48:18 | 只看该作者

回复 #17 弒神天使 的帖子

你甘既样都系冇用架。个D事实来噶喔。。

我够俾你杀过几次啦。唔通我有刷过喇叭插你咩?

甘系啊嘛。。我系唔够人打,我冇装备啊。我系输啊。甘又点?一样可以做朋友架。

甘你话岩唔岩咯。
弒神天使 发表于 2006-5-7 18:49:14 | 只看该作者
原帖由 coyang 于 2006-5-7 18:48 发表
你甘既样都系冇用架。个D事实来噶喔。。

我够俾你杀过几次啦。唔通我有刷过喇叭插你咩?

甘系啊嘛。。我系唔够人打,我冇装备啊。我系输啊。甘又点?一样可以做朋友架。

甘你话岩唔岩咯。

总体来说我认同多一个朋友比多一个敌人好的道理
 楼主| coyang 发表于 2006-5-7 18:52:01 | 只看该作者

回复 #19 弒神天使 的帖子

所以我都话你唔好同D人一般见识。。
老WIND够打7我啦。我一样打7渠架,甘我系唔够打。甘点啊?
咪一样做朋友。一样有倾有讲有笑。。
打机者。。
弒神天使 发表于 2006-5-7 18:54:14 | 只看该作者
原帖由 coyang 于 2006-5-7 18:52 发表
所以我都话你唔好同D人一般见识。。
老WIND够打7我啦。我一样打7渠架,甘我系唔够打。甘点啊?
咪一样做朋友。一样有倾有讲有笑。。
打机者。。

好閪闷~新游戏未公测~旧游戏入去比人鱼肉~以家上RO无野搞~闷死~报个夜校读书去~哈哈