and1mark1210 发表于 2006-4-8 23:38:30

我係bape既會長....希望妳地鯃好再咁多野髮暸....如果話要傾計...都鯃好去PVP傾暸....因為咁會誤導人地嘎..

☆吻γ敏☆豬 发表于 2006-4-8 23:38:49

原帖由 and1mark1210 于 2006-4-8 23:29 发表
如果4個人一齊打妳先叫4個打一個.如果係一個打死妳就係一個打一個..
对了,他们是一个人把我杀的,但~是4个人追着我来打的,那算什么?

and1mark1210 发表于 2006-4-8 23:41:24

er....我記得當時好清楚..妳行埋黎....然后打個WZ..卑WZ AB死的..

and1mark1210 发表于 2006-4-8 23:43:42

希望鯃好再係呢件事度糾紛暸..

Legend 发表于 2006-4-8 23:47:39

原帖由 毅囝の发言人 于 2006-4-8 22:20 发表
我哋无恶意....但系天若D人特别陈浩男实在太屌閪..我哋自己人开嗰场练微操距就入黎清..我哋无奈..可以唔嬲咩..而且我哋杀人从来唔讲垃圾..只系纯粹嘅你我切磋...哩D先系PVP嘅乐趣...(GVG边有咁顺啊?!)
陈浩男是魔盟。不是天若的。还有。现在没天若。只有炎姿潸然

☆吻γ敏☆豬 发表于 2006-4-8 23:48:29

原帖由 and1mark1210 于 2006-4-8 23:41 发表
er....我記得當時好清楚..妳行埋黎....然后打個WZ..卑WZ AB死的..
是个CK隐身致命把我音投死的。

☆吻γ敏☆豬 发表于 2006-4-9 00:02:16

原帖由 毅囝の发言人 于 2006-4-8 23:10 发表
GVG卡到閪咁边有PVP咁正...唔通去PVP就为咗倾计么...仲不如去克魔岛倾(无人骚扰)...况且如果我比人杀咗..我会觉得人哋劲..会搵办法去抗衡.....成日比人KO就上黎叫这叫那的....有什么用呢~?就为咗别人能帮你一起骂吗?
在这文章中完全米有骂人,我只是说明一点,什么叫PVP的乱杀人。我也不需要回复的所谓支持或反对。或像你说的跟我一起骂,我文章中米有一个字是骂谁的。我连自己会的都叫他们学那8个字。

第一,什么时候都是其他会的人说恶魔在PVP乱杀人,我从来米听过有恶魔的人或旧天若的人说其他会在PVP乱杀人。
第二,文章只提及到一个案例什么叫乱杀人。你以为我在PVP死得少?我这是第一篇提出什么叫乱杀人,有米有学有些人说的垄断PVP。

niu 发表于 2006-4-9 00:28:52

原帖由 ☆吻γ敏☆豬 于 2006-4-8 23:28 发表

是啊,我也承认不够强啊,米技术啊。

但你跟我说什么叫PVP?4个打一个叫PVP?
边个话PVP一定是单挑的
你在里面聊天阻定米比人清出来咯
烧鸡跟恶魔的人都试过群殴人啦

delightspoo 发表于 2006-4-9 00:32:35

- -!事情过去撩就表多说啥拉~~不过很多人打1个我也比较讨厌- -最喜欢 NVS   N的对战咯-。-PVP玩玩而已~生气就不好了

sumi 发表于 2006-4-9 00:50:58

德川哥1V你N都得啦.洗乜我地出手..
页: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 什么叫在PVP乱杀人???